انا جبتلكم وصفة بطاطس مررررررررره طعمه وفنفس الوقت امممممممممممم امممممممممم لذيذه00
والمقادير:-
حبات بطاطس(الكميه حسب الاشخاص)
انواع مختلفه من الاجبان(جبنه العلبه الصفراء
- وجبنه المودزاريلا_وجبنه السائله اللى بالكاسات)
**ده
مايونيز
طبعا اختاروا اي جبنه او **ده مو دنماركيه طبعا انتوا عارفين السبب000
ذرة ملح _فلفل
الطريقه:-
تغسلون حبات البطاطس مرررره كويس 000
بعدين تمسكون الحبه وتجيبون السكين وتقطعوها على شكل اشارة الزائد
+ عل طولها وعرضها وحطولها زيت بالفتحه اللى سويتوها الى ان تنتهى كل حبات البطاطس بنفس الطريقه وبعدين جيبي قصدير وغلفي كل وحده زي الحلاوه مرررره كويس قفليها من الجهتين وبعدين اشويها بالفرنوتحتاج تقريبا لساعه ساعه وربع 0000
بعد ماتستوي فكي القصدير بس لا تنزليه من حبة البطاطس وقشري بس من عند الاشاره زي شكل الموزه الاربع الاجزاء واحفري محل الاشاره ونزلى كل اللب اللى جواها وضعيه بصينيه على جنب ونفس الشى مع باقي الكميه000
ابشري الجبنه وحطي باقي انوع الجبنه الاخرى والمايونيز وملعقة **ده
شفتوا اللب اللي طلعتوه من البطاطس اخلطوه مع انواع الاجبان كلها مع ال**ده والمايونيز وراعو كمية البطاطس تكون مساويه لكمية الجبنه ( عشين تحتفظي بطعم البطاطس ومايصير كله طعم جبنه) مع الملح والفلفل طبعا مع البطاطس الحاره سوف تصبح عجينه الحين احشى البطاطس لاخرها
ودخليها الفرن لغاية ماتتحمر وبعدين بالهناء والعافيه
يابنات لاتشيلون القصدير عشين يمسكها ماتطيح بالفرن0000
حبااااااااايبي جربوها واي استفسار تحت امركم
مع حبي للجميع
والمقادير:-
حبات بطاطس(الكميه حسب الاشخاص)
انواع مختلفه من الاجبان(جبنه العلبه الصفراء
- وجبنه المودزاريلا_وجبنه السائله اللى بالكاسات)
**ده
مايونيز
طبعا اختاروا اي جبنه او **ده مو دنماركيه طبعا انتوا عارفين السبب000
ذرة ملح _فلفل
الطريقه:-
تغسلون حبات البطاطس مرررره كويس 000
بعدين تمسكون الحبه وتجيبون السكين وتقطعوها على شكل اشارة الزائد
+ عل طولها وعرضها وحطولها زيت بالفتحه اللى سويتوها الى ان تنتهى كل حبات البطاطس بنفس الطريقه وبعدين جيبي قصدير وغلفي كل وحده زي الحلاوه مرررره كويس قفليها من الجهتين وبعدين اشويها بالفرنوتحتاج تقريبا لساعه ساعه وربع 0000
بعد ماتستوي فكي القصدير بس لا تنزليه من حبة البطاطس وقشري بس من عند الاشاره زي شكل الموزه الاربع الاجزاء واحفري محل الاشاره ونزلى كل اللب اللى جواها وضعيه بصينيه على جنب ونفس الشى مع باقي الكميه000
ابشري الجبنه وحطي باقي انوع الجبنه الاخرى والمايونيز وملعقة **ده
شفتوا اللب اللي طلعتوه من البطاطس اخلطوه مع انواع الاجبان كلها مع ال**ده والمايونيز وراعو كمية البطاطس تكون مساويه لكمية الجبنه ( عشين تحتفظي بطعم البطاطس ومايصير كله طعم جبنه) مع الملح والفلفل طبعا مع البطاطس الحاره سوف تصبح عجينه الحين احشى البطاطس لاخرها
ودخليها الفرن لغاية ماتتحمر وبعدين بالهناء والعافيه
يابنات لاتشيلون القصدير عشين يمسكها ماتطيح بالفرن0000
حبااااااااايبي جربوها واي استفسار تحت امركم
مع حبي للجميع